Haal de lente in huis: 3 tips

22 maart 2019

Het is op dit moment nog niet in heel Nederland te merken, maar gisteren is de lente officieel begonnen. Dit betekent langere avonden, meer zon en de natuur die weer tot leven komt. Daarom is dit hét moment om je huis in de voorjaarssfeer te brengen. Deze 3 tips helpen je een handje. 

1. Kleurrijke bloemen 
Er is geen makkelijkere en goedkopere manier om de lente in huis te halen dan door een mooie bos bloemen in huis te halen! Het leuke aan bloemen is dat de kleuren zich aanpassen aan het seizoen. In het voorjaar zien we daarom vooral felle en opvallende kleuren. Zo krijgt je interieur meteen een frisse lente boost. 

2. Nieuwe kussentjes op de bank
Als je je woonkamer een snelle make-over wilt geven, zijn kussens dé manier om dit te doen. Nieuwe kussens hebben namelijk veel invloed op het aanzien van je woonkamer. Haal daarom verschillende kussens in diverse frisse kleuren in huis. 

3. Een nieuw kleurtje op de muur
Wil je je interieur echt een lente boost geven? Dan raden we je aan om één of meerdere muren in je woning een nieuwe, vrolijke, lichte kleur te geven. Het kost wat tijd, maar het heeft wel een groot en vernieuwend effecht.